O nama

O nama

Škola „Vid“ radi od 2011. godine.

Želimo pružiti kvalitetnu nastavu i omogućiti našim polaznicima postizanje visoke razine samopouzdanja pri govorenju stranih jezika.

Ponosni smo na uspjeh naših polaznika i njihove rezultate učenja u našoj školi!

Učiteljica Milica Žužić profesorica je hrvatskog jezika i književnosti,  magistrica opće lingvistike i diplomirana knjižničarka.

Učiteljica Monika Radivoj profesorica je engleskog i španjolskog jezika.

Što nudimo?

Organiziramo tečajeve engleskog i talijanskog jezika za sve razine znanja i za sve dobne skupine: djeca, mladi, odrasli.

U mogućnosti smo organizirati učenje stranih jezika u zemljama gdje se jezici izvorno govore.

Uspješno pripremamo polaznika za polaganje međunarodno priznatih Cambridge English ispita koje u Hrvatskoj organizira British Council.

Kako poučavamo?

Prilagođavamo se osobnim potrebama i predznanjima polaznika. Individualizirani pristup omogućuje sigurno napredovanje i dobre rezultate u učenju.

U nastavi koristimo najnovija izdanja udžbenika vodećih svjetskih izdavača te tehnologiju i multimediju, što omogućava dinamičan i poticajan rad u nastavi, kao i interakciju učenika i nastavnika i izvan redovite nastave.

Tijekom godina ulagali smo u nabavu lektire na stranim jezicima za sve uzraste i razine znanja i time omogućili polaznicima čitanje na jezicima koje uče.


VID - Obrazovanje i podučavanje

Kvarnerska 15 51500 Krk  | +385 91 720 9428 |

© 2021 by znaor.com